TRABZON / YOMRA - Hafız Murat Köseoğlu İmam Hatip Ortaokulu

DYS-Döküman Yönetim Sistemi

1) DYS Kurulum dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

2) İndirme işlemi tamamlandıktan sonra İlçe/Okul için kurulum işaretlenerek kurulum yapılır.

3) Meb AnahtarMeb Ajandaya dönüştürülmüş olup DYS' ye Meb interneti dışında girebilmek için Telefona Meb Ajanda Uygulamasının kurulması/güncellenmesi gerekmektedir.

4) Kurulum yapıldıktan sonra Mebbis-Kişisel Bilgiler Modülü-Uygulama Şifreleri kısmından "Şifre Üret" tıklanmalı ve üretilen şifre Telefondaki Meb Ajanda uygulamasına yazılarak giriş yapılır. Ajanda Uygulamasında 6 haneli olarak üretilen doğrulama kodu Mebbis girişinden sonra istenilen kod alanına yazılır ve işlem tamamlanır. Artık kurum dışında da Bilgisayardan Dys' ye girilebilir.

Bilgisayarınız Dys' ye sorunsuz bir şekilde girerken zamanla Dys ye girilmiyorsa ve indirilen meb.jnlp dosyası simgesi tanımsız veya farklı bir simge olarak gözüküyorsa alttaki Kılavuzu indirerek adımları uygulayınız.

meb.jnlp Hatası ve Çözümü için /TIKLAYINIZ.

Yayın: 02.11.2021 - Güncelleme: 11.02.2022 20:44 - Görüntülenme: 718