TRABZON / YOMRA - Hafız Murat Köseoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

YENİ SINIF DERS PROGRAMLARI 30 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAKTIR.

DERS PROGRAMLARININ DEĞİŞMESİNDEN DOLAYI VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ DE PAZARTESİ GÜNCELLENECEKTİR.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Bakanlık bu kez, okullarda öğretmenler tarafından uygulanacak ortak yazılı sınav ve birden fazla şubede okutulmadığı için ortak yapılamayacak sınavlara yönelik daha önce yayımlanan konu soru dağılım tablolarına uygun örnek soru kitapçıkları ve açıklamaları yayımladı.

Buna göre, eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri, kendi il sınıf/alan zümrelerince hazırlanan konu soru dağılım tablolarına göre söz konusu örneklerde yer alan soru şekillerine uygun sınav sorularını hazırlayacaklar.

Yayımlanan örnek soru kitapçıkları öğretmenlere sınav uygulamalarında rehber niteliği taşırken, örnek sorular, ilgili Yönetmelikte yer alan "...tüm sınavlar cevaplarını öğrencilerin oluşturduğu..." ifadesinin öğrenciler tarafından daha net olarak anlaşılması amacıyla meydana getirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Okul Veli Toplantıları 14 Ekim 2022 Cumartesi saat 13:00' da okulumuz okul çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Katılımlarınızı rica ederiz.

Eyl

Haz

Ön kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenciler 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında okulumuza gelerek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Soru Kitapçıklarına ve Cevap Anahtarlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

A  SORU  KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

B  SORU  KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz

Okulumuz 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 5. sınıflarına öğrenci seçmek amacıyla, merkezi sistem sınav usul ve esaslarına uygun olarak il merkezli sınav yapılacaktır.

Sınava Katılım Şartı : 2023/2024 eğitim öğretim yılında resmi veya özel okulların 5. sınıfında okuma hakkını kazanacak öğrenci olmak.

Sınavla ilgili ayrıntılar aşağıda yer almaktadır.

Sınav Şartnamesi İçin Tıklayınız.

Afiş ve Broşürler İçin Tıklayınız.

Nis

Sınavla ilgili ayrıntılar aşağıda yer almaktadır.

May

YAZILI VE SÖZLÜ SINAVLAR 22 MAYIS 2023 -  07 HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Sınav tarih ve saatlerine aşağıdaki tablodan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.